Hva er mulig å få til på ett år?

Jeg har logget helt av de siste ukene. Eller det vil si: Jeg har nesten logget helt av siden slutten av juni. Bortsett fra et par møter, noen få timer i innboksen, pluss bittelitt administrasjon, har jeg hatt skikkelig ferie. Det føles godt.

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men etter noen uker med ferie, kan jeg bli litt rastløs. Ikke misforstå: Jeg digger ferie, og jeg er veldig god til å nyte ferien, men etter en stund savner jeg hverdagene. Min erfaring er nemlig at jeg har det aller, aller best når jeg kan følge rutinene som følger med dagliglivet.

I løpet av ferien har jeg knapt brukt tid i sosiale medier. Det har vært veldig deilig. Men de siste dagene har jeg også surfet rundt igjen, og da slo det med:

Akkurat i disse dager er det mange, veldig mange, som har delt innlegg om hvordan de føler seg akkurat nå, sommeren 2018, sammenlignet med fjorårets ferie.

Hvis du er på Instagram eller Facebook, kan du søke på #spisdegfri eller #brightlineeating, og ta en titt på de utrolige historiene som finnes der. Jeg vil tippe at du blir inspirert. Det ble i hvert fall jeg!

Historiene inspirerte meg til å velge tema for ukens LIVE-sending på Facebook. Den kan du se her:

 

På tampen av sendingen inviterer jeg alle som ser på til å beskrive hvor de ønsker å være om ett år.

Å lese om hvilke mål og drømmer andre mennesker har, er nesten enda mer inspirerende enn å få vite om den veien de har gått allerede…

KLIKK HER for å se ukens sending!

Som du vil se, er jeg fortsatt på reise. Denne gangen i Italia. Selv om jeg jobber litt innimellom, nyter jeg fortsatt feriefølelsen. Det er friheten jeg får oppleve som gründer og frilanser. Jeg kan ta fri når jeg vil og jobbe hvor jeg vil.

Samtidig skal jeg være ærlig nok til å innrømme at jeg aldri klarer å logge helt av. Det er en kostnad jeg er villig til å betale for å kunne være sjef i mitt eget liv. 365 dager i året…

KLIKK HER for å se ukens sending!

Hva med deg? Hva vil du gjøre, være eller oppleve sommeren 2019? Jeg blir glad hvis du vil dele dine drømmer i kommentarfeltet på LIVE-sendingen på Facebook

Hvis du har forslag til tema for neste ukes LIVE-sending, onsdag 25. juli 2018, vil jeg også veldig gjerne høre fra deg. Send dine innspill eller andre spørsmål til support@spisdegfri.no.

Fortsatt god sommer!
Beste hilsen Irina

ps. Husk at gode nyheter er skapt for å deles! Del gjerne denne bloggen med andre som kan ha glede av den.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top