Spis deg fri når du reiser

Jeg er i California for å være med på den årlige Bright Line Eating-konferansen i San Diego denne uken, sammen med mer enn 300 kvinner og menn fra hele verden. 

På vei hit stoppet jeg i Disneyland, for å feire bursdagen til en god venninne fra Australia. Vi var til sammen fire kvinner, som har truffet hverandre gjennom Bright Line Eating. På hver vår måte jobber vi i dag også med prosjekter som er relatert til Bright Line Eating, noe som har gitt oss et helt spesielt fellesskap.

Det er mye man kan si om Disneyland. Jeg hadde aldri vært der før. Dermed var det en slags barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse. Bortsett fra én ting: Å se Disneyland gjennom 42 år gamle øyne er nok en ganske annerledes opplevelse enn å være 10 år gammel, med en forkjærlighet for alt som er søtt, kaldt og godt.

I dag er jeg takknemlig for at jeg kan velge hvem jeg vil se på, og hva jeg vil fokusere på. Når jeg blir bevisst på at jeg har flyttet for mye av fokuset vekk fra meg selv og over på alle andre, minner jeg meg selv på å «følge med på min egen tallerken». Hvis ikke kan jeg lett henge meg opp i alle menneskene, som gjør andre valg for sine liv enn det jeg har valgt.

Evnen til å flytte fokuset tilbake til meg selv kaller jeg oppmerksomt nærvær. Det er kanskje den største gaven Bright Line Eating og Spis deg fri har gitt meg.

Samtidig er det visse utfordringer som dukker opp når jeg er på reise. Det er ikke tillatt å ta med egen mat inn i Disneyland, så vi var prisgitt den maten vi kunne finne inne i parken. Til tross for et stort tilbud av fast food, fantes det heldigvis mange sunne alternativer.

Å sette sammen et perfekt måltid med grønnsaker, protein, frukt, fett og korn var derfor ikke et problem, selv ikke i Disneyland.

Det å finne sunne alternativer når jeg er på reise er også temaet for ukens Facebook-sending.

Denne uken har jeg tatt en prat med min gode venninne Christa. Vi startet med Bright Line Eating samtidig, i oktober 2015. I dag jobber hun som House Leader. Det vil si at hun støtter nykommere som begynner på Boot Camp, som er det amerikanse nettkurset for Bright Line Eating.

Intervjuet er på engelsk, og du kan se det her:

KLIKK HER for å se sendingen! 

Hvis du er nysgjerrig på det amerikanske nettkurset, og er klar for å komme i gang, kan du teste The 14 Day Challenge: https://www.spisdegfri.no/challenge

Det neste grunnkurset (på norsk) blir lansert i august. Dersom du ønsker å være med på dette, kan du sette deg på ventelisten her: www.spisdegfri.no/kurs

Husk også at du alltid kan sende meg spørsmål hvis du lurer på noe. Send dine spørsmål til support@spisdegfri.no.

OBS! Dette blir det siste nyhetsbrevet før ferien. Jeg har gitt hele teamet fri frem til 15. juli. Det betyr at det ikke blir noen LIVE-sendinger, blogger, nyhetsbrev eller kundesupport de nærmeste ukene. Resten av juli jobber vi med redusert kapasitet. Dermed vil det ta litt lenger tid enn vanlig før du får svar på din henvendelse. Så snart vi er tilbake i hverdagen, leser vi hver eneste e-post og melding vi har mottatt i løpet av ferien, så vær tålmodige med oss.

God sommer!
Beste hilsen Irina
ps. Husk at gode nyheter er skapt for å deles! Del gjerne denne bloggen videre til andre som kan ha nytte av disse tipsene.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top