Gode nyheter er skapt for å deles!

Krig. Terror. Ulykker. Dødsbranner. Drap. Sykehusskandaler. Bortføringer. Underslag. Budsjettsprekk.

Etter mer enn 15 år som nyhetsjournalist i ulike avis- og TV-redaksjoner har jeg skrevet om alt sammen. Det gikk faktisk ikke en eneste uke på jobb uten at jeg dekket noe grufullt. Noe som ville lagt livet mitt i ruiner, dersom det hadde rammet meg eller noen i min nærmeste familie.

Da jeg sa opp jobben som journalist i Bergens Tidende i 2009, lovet jeg meg selv én ting: Som frilanser vil jeg jobbe med temaer som interesserer meg, som gir meg glede og som kan inspirere andre mennesker.

Det løftet har jeg klart å holde!

I disse dager har jeg vært min egen sjef i ni år. Jeg kan ikke si at hver eneste dag har vært fylt av glede og gode nyheter. Det ville være å overdrive. Men jeg kan med hånden på hjertet si at livet som frilanser, forfatter, foredragsholder og kursholder har vært mye mer givende enn jeg noensinne turte å drømme om.

Det kom jeg til å tenke på denne uken, i forbindels med at NRK-journalistene fortsatt er i streik. Det var da jeg fikk ideen:

«Tenk hvis alle vi andre overtar spaltene og fyller på med gode nyheter, mens de tradisjonelle mediehusene tar seg en pause?»

Det ble temaet for ukens Facebook-sending, som du kan se her:

Historiene som deles i denne sendingen er nesten ikke til å tro!

Klikk her for å se sendingen!

Som en av mine kursdeltagere skrev i en e-post til meg her for leden:

«Det er noe som heter «hvis noe er for godt til å være sant, er det nok akkurat det det er». Men når det gjelder «Spis deg fri» så er det faktisk sant, og jeg har nå fått klokkertro på at dette skal gå bra hele veien frem til normal vekt. »

Har du kommentarer eller innspill til sendingen eller dette nyhetsbrevet? Jeg vil gjerne høre fra deg! Eller har du spørsmål du ønsker å få få svar på? Legg igjen en melding i kommentarfeltet på Facebook-sending eller send en e-post til support@spisdegfri.no.

Vi sees!
Beste hilsen Irina
ps. Mitt motto er at gode nyheter er skapt for å deles, så send gjerne denne bloggen videre.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top