Sjekk ut disse suksesshistoriene!

Hvis du har snakket om å gi deg selv en ny start, er dette tidspunktet å gjøre ord om til handling.

Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Kanskje tenker du at at Spis deg fri høres for ekstremt ut. Eller at det høres for godt ut til å være sant.

Jeg skjønner deg godt. Jeg var like skeptisk da jeg selv hørte om det første gang. La meg derfor overlate ordet til tidligere kursdeltakere, som kan fortelle om sine erfaringer.

Elisabeth Folland (38):
«Det å være samlet i en gruppe, med andre som er på samme reise som meg har vært veldig verdifullt. Det har gitt en følelse av felleskap. Jeg tror ikke jeg hadde klart og gjennomføre dette, endre vaner og holde linjene, om jeg ikke hadde meldt meg på kurset. (…) Veldig takknemlig for videoene du har laget i modulene, de var alle veldig informative og fine. Er takknemlig for hele kurset selvfølgelig, alt sammen :)»

Bjørg Graatrud (70):
«Jeg har redusert min vekt med 8 kilo. Det er mer enn forventet. Alt fungerer utmerket. (…) Takknemlig for at jeg nå snart skal få kjenne meg lett og fornøyd.»

Er du klar for å komme i gang? Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Nå tenker du kanskje: «Jeg tror det ikke før jeg får se det.» Det skjønner jeg godt. Jeg vil derfor vise deg noen bilder, som forteller alt:

Image

Dette er Marianne Sæbø (42) fra Oslo – kjent for flere som @my.ble.journey.norway på Instagram. I januar var Marianne og jeg gjester på God Morgen Norge på TV2. Det kan du lese mer om her: https://www.tv2.no/a/9599112/

Tidligere i år takket Marianne ja til å jobbe i mitt team, og siden nyttår har hun deltatt i kursgruppene som SuperSupporter. Du treffer henne i vår lukkede Facebook-gruppe, som er åpen for alle deltakere på grunnkurset.

Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Hvis du synes historien om Marianne høres fo god ut til å være sann, så vent til du møter Jeanette (32):

Image
Image

På bloggen Klare Grenser skriver Jeanette Teigland (32) om hvordan hun har endret livet sitt med Spis deg fri-metoden. Etter fire år utenfor arbeidslivet begynte hun i febuar 2018 å jobbe igjen – da jeg ansatte henne i mitt selskap! Den utrolige historien kan du lese mer om her: http://klaregrenser.blogg.no/1523034722_jobben_inspirerer_meg.html

17 år med slanking og skam er over. På bloggen skriver hun også om livet hun har lagt bak seg, og friheten hun kjenner på i dag. Kanskje du kan kjenne deg igjen i noen av disse tankene og følelsene?
Image
Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Jeg har egentlig bare lyst til å fortsette å fortelle, for jeg unner ALLE som ønsker det å få oppleve et #lettereliv, slik jeg og alle disse fantastiske menneskene har fått.

Ingelill Hatland Brattheim (46):
«Er så godt som sukkerfri. Er melfri og har fred rundt mat og matvalg. Spiser tre ganger for dag, og ingenting utenom måltidene. Har fått et nytt liv, mer selvtillit, integritet, selvsikkerhet. Er blitt mer effektiv og synes det er mer kvalitet over hver aktivitet jeg har, større bevissthet. Har lært enormt mye om meg selv. Takk, Irina og Susan 💝»

Kristin Vonheim (58):
«Går jevnt og trutt ned i vekt, i snitt ca. 1 kg pr uke. Skal fortsatt ned ca. 15kg. Fortsetter det i dette tempoet er jeg mer enn fornøyd! Har diabetes 2 og høyt blodtrykk. Etter 2 mnd var langtidsblodsukker godt innenfor normalverdier. Har alltid hatt et «problematisk» blodtrykk, men legen mener det vil stabilisere seg etter hvert det også.

Cravings er så godt som borte, nye vaner begynner å automatiseres, og energien er på god vei oppover. Har fått en ny følelse av mestring og rammer som gir trygghet og frihet, jeg kan slappe av i forhold til vekt og mat isteden for bekymring og dårlig samvittighet. (…) Opplevelsen av et støttende fellesskap med stor takhøyde er viktig. Gleder og utfordringer er så gjenkjennelige, og andres erfaringer og refleksjoner bidrar til økt innsikt for meg.»

Ganske utrolig, ikke sant?

Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Som om ikke det var nok  – tidligere i år fikk jeg denne oppdateringen fra Kristin på Facebook:
Image
Eller hva med denne, fra Mona Elisabeth, som hun skrev for noen få dager siden:

Image

Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Til slutt må jeg bare ta med denne fra Hildegunn (64):
Image
Ønsker du å oppnå noen av disse resultatene? Det er fullt mulig. Det har jeg selv erfart, og det er også disse kvinnene gode eksempler på. Tro meg.

Er du klar? Dette er din sjanse til å gi deg selv en knallstart på sommeren! Se for deg hvor befriende lett livet kan bli i løpet av 2018. Jeg vil hjelpe deg og heie deg frem. Det første skrittet må du likevel ta selv.

Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Håper vi sees!
Beste hilsen Irina

ps. Husk at påmeldingen stenger fredag 13. april kl. 23.59, så meld deg på nå: www.spisdegfri.no/grunnkurs

💕 Mitt motto er at gode nyheter er skapt for å deles, så send gjerne denne bloggen videre til noen du vil inspirere i dag! 💕

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top