«Hvordan skal jeg få variasjon i maten jeg lager?»

Foto: Michela Salt

Veldig mange lurer på hvordan de skal variere maten de lager.

Dette er mine beste tips:

For det første: Du finner massevis av gratis kunnskap her på nettsidene våre. I tillegg til denne bloggen, vil jeg anbefale deg å ta en titt i FAQ-basen med ofte stilte spørsmål. 

Jeg vil også tipse deg om å melde deg på nyhetsbrevet mitt, hvor jeg med jevne mellomrom skriver om nettopp disse temaene.

Mitt neste tips er å følge @spisdegfri på Instagram. Senest i helgen la jeg ut en instastory om hvordan jeg preppet mat for resten av uken.

På instagram finnes det også flere flinke folk, som legger ut inspirerende oppskrifter og bilder. Hvis du søker på hashtaggen #spisdegfri vil du finne mange av disse.

OBS! Det er ikke ALT som er tagget med hashtagg #spisdegfri eller #BrightLineEating som følger retningslinjene i matplanen vår. Her gjelder det altså å holde tungen rett i munnen og vite litt om de du følger.

Men det er et par stykker som jeg kan anbefale på det varmeste. Den første av disse er Marianne, som har instakontoen @my.ble.journey.norway. Hun legger ut masse gode tips og inspirerende matbilder.

En annen blogger som jeg vil tipse deg om, som vi er så heldige å ha fått med oss på teamet vårt, er Jeanette Teigland! Jeanette er utdannet kokk, og på bloggen Klare grenser legger hun ut massevis av mattips, som er skreddersydd for Spis deg fri. 

Til slutt vil jeg tipse om Instagramkontoen til Michela, som du finner under kontoen @ble.inspiration. Michela legger ut masse inspirerende bilder, hver eneste dag, så her er det bare å klikke seg inn og la seg friste.

Michela har også vært med å utvikle oppskriftene og ta bildene til vår digitale kokebok, som utelukkende består av oppskrifter for kvinner som vil ned i vekt. Den finner du her: kurs.spisdegfri.no/p/oppskrifter

Det beste er selvsagt hvis du blir trygg på hvordan du selv kan lage denne maten, uten oppskrifter eller kokebøker. Hvis du er klar for det, kan jeg anbefale at du melder deg på introkurset. Her får du en grundig innføring i matplanen, slik at du forstår hvordan du kan sette sammen dine egne måltider, hvordan du skal regne ut mengdene du skal ha av de ulike typene mat til hvert måltid og hvordan du kan planlegge dine egne måltider.

Introkurset finner du her: kurs.spisdegfri.no/p/introkurs

Jeg håper dette kan gi deg litt påfyll og ideer om hvordan du kan oppleve større variasjon og glede rundt måltidene. Det finnes ikke grenser for hva vi kan spise. Kunsten er bare å oppdage hvor mange muligheter som finnes!

Maten vi spiser var også temaet for ukens sending, som du kan se her:

Har du noen spørsmål du ønsker å få svar på? Husk at du alltid kan sende dine spørsmål til support@spisdegfri.no. Alle får svar!

Ha en fortsatt fin uke!
Beste hilsen Irina

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top