Ta en titt bak i kulissene!

Denne uken vil jeg gi deg en titt bak i kulissene, og fortelle om hvordan Spis deg fri har vokst fra å være et ukentlig nyhetsbrev og en blogg, til å tilby flere kurs, bøker og oppskrifter. Det er en nemlig én person som spiller hovedrollen i denne utviklingen, og det er… DEG!

Ja, det stemmer. Basert på tilbakemeldingene fra lesere, seere og følgere, har jeg utvidet tilbudet, litt etter litt. Slik har både grunnkurset, introkurset og kokeboken blitt skapt.

Jeg har fortsatt massevis av ideer til hva jeg vil skape fremover, men alt avhenger av hva du trenger. Så nå lurer jeg på: Hva er den største utfordringen for at du skal få et lettere liv? Hvis du kan bruke to minutter og gi meg en tilbakemelding, hadde det vært veldig fint.

Klikk her for å gi din tilbakemelding!

I ukens sending svarer jeg også på spørsmål fra Liv-Gro, som lurer på hva hun skal gjøre. Hun er nemlig så innmari mett! Etter sin første dag med Spis deg fri skriver hun:

«Er ennå så forferdelig mett etter lunsjen at eg er usikker på om eg orker middag. Er dette vanlig? Eller bør jeg kutte litt ned på mengden?»

Jeg gir henne et fyldig svar i denne sendingen.

Har du et spørsmål du ønsker å få svar på? Send en epost til support@spisdegfri.no. Alle får svar!

Beste hilsen Irina
ps. Visste du at du kan abonnere på mitt ukentlige nyhetsbrev, og få de beste tipsene rett i innboksen? Klikk her for å abonnere!

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top