«Hva skal jeg gjøre når vektnedgangen stopper opp?»

Mitt ønske er å hjelpe deg til å å få et lettere liv.

En av måtene jeg kan gjøre dette på, er å gi deg svar på dine spørsmål. Hver uke deler jeg min kunnskap gjennom mitt ukentlige nyhetsbrev, denne bloggen og ikke minst i den ukentlige LIVE-sendingen på Facebook-siden Spis deg fri.

Denne uken svarer jeg på et spørsmål fra Ragnhild. I forrige skrev hun til meg:

«Fikk rask vektnedgang første tiden, veeeldig fornøyd! Men nå har det stoppet veldig opp 😊 Tips? Råd?»

Godt spørsmål, Ragnhild – og jeg har massevis av tips!

De viktigste er følgende:
1. Pass på å holde de fire klare reglene – om å kutte ut sukker, kutte ut mel, spise tre måltider om dagen og bestemte mengder til hvert måltid – skinnende rene.

2. Fjern badevekten! Hvis du skal ned 5 kilo eller mer, er det absolutt ingen grunn i verden til at du skal veie deg hver dag (bortsett fra å plage deg selv med hvor sakte det går). Parker vekten, få den ut av baderommet og legg den på et sted du ikke ser den til daglig.

3. Vei deg én gang i uken, annenhver uke, eller én gang i måneden. Husk også at et vekttap på 1-2 kg i måneden er helt normalt. så lenge du følger matplanen for vektnedgang.

4. Hvis du har fulgt alle disse rådene, og fortsatt opplever at vekten står helt stille, vil jeg råde deg til å kutte ut restaurantbesøk for en periode, gjerne 4 uker.

5. Hvis INGEN av disse tipsene gir ønsket effekt i løpet av 4 uker, så send en epost til support@spisdegfri.no, så skal du hjelp!

Alle disse tipsene utdyper jeg i denne videoen:

Jeg har forresten en veldig god nyhet denne uken: Boken Spis deg fri er tilbake på bestselgerlisten – hurra! Hvis du ikke har sikret deg et eksemplar ennå, kan du finne den på ditt nærmeste bibliotek eller bestille den her: bit.ly/spisdegfri

I den anledning vil jeg gjerne be deg om en veldig stor tjeneste:
Kan du gå inn på FB-siden og anmelde Spis deg fri? Du velger selv om du vil dele din opplevelse av dette nyhetsbrevet, bloggen, de ukentlige LIVE-sendingene eller om du har lest boken. Du kan gjøre det så enkelt som å klikke antall stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, legge igjen en kort kommentar, eller skrive en laaaang bokanmeldese, hvis du vil.

Klikk her for å dele din mening!

Å få din tilbakemelding i form av en anmeldelse – god eller dårlig! – betyr mye for meg. Tusen takk!

Husk også at du alltid kan sende meg spørsmål hvis du lurer på noe. Send dine spørsmål til support@spisdegfri.no.

Vi sees!
Beste hilsen Irina

ps. Husk at gode nyheter er skapt for å deles! Del gjerne denne bloggposten med andre som kan ha nytte av disse tipsene.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top