«Jeg tror jeg venter til 1. januar…»

Vi er midt i romjulen. Denne høytiden som for veldig mange mennesker handler om mat, i store mengder. Alt fortoner seg litt annerledes etter at man har begynt med Bright Line Eating.

Hva er det beste å gjøre hvis man først faller av lasset, og ikke klarer å holde de klare linjene rundt mat og måltider?

Det er lett å tenke at «jeg venter til 1. januar før jeg begynner igjen». Jeg har et bedre forslag! Se ukens videoblogg for å lære mer:

Hvis du vil gi deg selv en best mulig start på det nye året vil jeg anbefale deg å gå i gang med en gang. Start ved ditt neste måltid. Hvis du ikke helt vet alle detaljer rundt Spis deg fri-metoden, vil jeg anbefale deg å gjøre ditt beste og bare følge de fire enkle reglene:

  1. Ikke sukker
  2. Ikke mel
  3. Tre måltider om dagen
  4. En porsjon til hvert måltid

Jeg har en god nyhet til deg, hvis du ønsker å lære mer om Spis deg fri:

Søndag 7. januar kl. 15 inviterer jeg deg til et gratis infomøte, der jeg vil lære deg mer om de fire enkle reglene du kan følge for å få et lettere liv. Jeg vil også fortelle deg om den vanligste feilen folk gjør når de forsøker å gå ned i vekt, og gi deg ett mentalt triks som vil hjelpe deg umiddelbart.

Registrer deg her for å delta: https://www.spisdegfri.no/webinar

Hvis du er i Oslo, vil jeg også invitere deg til et åpent informasjonsmøte om Spis deg fri torsdag 11. januar kl. 18 på Eldorado bokhandel i Torggata. Meld deg på her: https://www.facebook.com/events/742988632571448/

Som alltid vil jeg selvsagt anbefale deg å lese boken Spis deg fri, hvor du også vil få en grundig innføring i hele matplanen.

Klikk her for å bestille boken.

Hvis du ønsker konkrete tips om hva du kan spise til frokost, lunsj og middag kan du sjekke ut den splitter nye digitale kokeboken, som ble lansert på julaften!

I forbindelse med julen har jeg dessuten laget et spesielt tilbud til deg:

Ved å bruke kupongkoden JUL2017 får du 200,- i rabatt på den digitale kokeboken (veil. pris 399,-). Frem til nyttår kan du få tilgang for kun 199,-.

Slik gjør du det:
1. Gå til kursportalen: https://kurs.spisdegfri.no/p/oppskrifter
2. Trykk på knappen «Enroll in Course for 399 kr»
3. Gå på feltet «Add Coupon» og skriv inn JUL2017
4. Prisen endres da til 199 kr
5. OBS! Kupongkoden er kun gyldig til og med 31.12.17.

Da gjenstår det bare å ønske deg en fortsatt gledelig jul og et riktig godt nytt år… Håper vi sees i året som kommer!

Beste hilsen Irina

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top