Slik gikk det med Tina… og sjekk vår Black Friday-bonus! 😉

For noen uker siden fikk jeg et spørsmål fra Tina, som hun fikk svar på i nyhetsbrevet.

«Jeg er ikke bekymret for mat. MEN alkoholen er jeg bekymret for. Jeg drikker utrolig sjelden, men synes det er digg å kunne ta seg ett glass eller to når man er ute med kollegaer…», skrev Tina.

Klikk her for å lese hele spørsmålet fra Tina, og se hva jeg svarte henne. 

Noen dager senere sendte hun meg denne fantastiske tilbakemeldingen, som jeg tenkte jeg måtte dele med dere:

«Jeg takker for svaret og bra tips jeg fikk av deg! Alkoholfri høres ut som en veldig interessant bok å lese …Will check it out!

Jeg sender deg også denne mailen fordi jeg har nettopp kommet hjem fra seminar med jobben denne helgen! Utrolig morsomt og festlig og ikke minst lærerikt!!

MEN… jeg følte siden jeg hadde tatt steget og sendt deg en mail om tips og spørsmål ang alkohol, så ville jeg hvertfall virkelig prøve!

Maten på hotellet hadde jo fått beskjed om at jeg ikke skulle ha mel eller sukker til maten , de kom også å spurte meg ang dessert der jeg sa at de måtte måle 6 oz med frukt, så fikk jeg det, så veldig fornøy med det…

Tilbake til alkoholen så hadde jeg ikke HELT bestemt meg. Fikk aperitiffen, tok den med til middagsbordet, så på den, pustet inn og ga den videre til ei som satt ved siden av meg.

Under middagen fylte de på med hvitvin og rødvin, som jeg da ga videre til ei som ble glad for enda mer gratis drikke!

Og det var SÅ lett å gi fra meg de enhetene (jeg drikker typ 4-5 ganger i året max så når jeg gjør det har jeg pleid å nyte det skikkelig.)

Det ble masse vann og farris på meg, og det var helt greit. Jeg ble jo i like godt humør sammen med de som drakk uten å drikke! Men jeg gikk å la meg mens jeg var på topp. Våknet klar i toppen, men trøtt som fy. Hehe… 

Hvertfall tusen takk, for at du satt av tid til å svare meg med kloke inspirerende ord til min første fest som BLE entusiast.»

* * *

Hvordan alkohol kan kombineres med Bright Line Eating var også temaet for ukens direktesending på Facebook. Her forklarer jeg i detalj hva jeg anbefaler i forhold til alkoholbruk, og hvorfor det kan være lurt å vente til du er ferdig med vektnedgang før du tar deg et glass vin.

I ukens direktesending kunngjør jeg også dagens store nyhet: Ukens Black Friday-bonus! 

Mitt team og jeg har nemlig diskutert frem og tilbake hva vi skal gjøre med Black Friday-fenomenet. Personlig er jeg skikkelig motstander av denne kommersielle kjøpefesten, som virkelig kan bringe frem det verste i folk. Fjorårets nyhetsinnslag om at folk hadde tråkket hverandre ned (!) på vei inn på kjøpesentrene er bare helt forferdelig.

Likevel – jeg skjønner at folk ønsker å gjøre gode kjøp. Jeg er sånn selv.

Min kloke kollega ga meg et innspill, som hjalp meg til å ta en beslutning: «Kan du gi folk et godt tilbud, som bidrar til å at du oppnår ditt mål, Irina – å hjelpe flest mulig?»

Ja. Det kan jeg. Det hadde faktisk vært helt fantastisk hvis vi kunne ha klart å vri Black Friday til å handle om god helse og bærekraftige løsninger, i stedet for bare å fokusere på endeløst forbruk. Og siden jeg må forholde meg til at Black Friday tydeligvis er kommet for å bli, også i Norge, benytter jeg anledningen til å gi deg følgende tilbud:

* Hvis du kjøper introkurset (veil. pris 990,-) fredag, lørdag, søndag eller mandag (før kl. 23.59) gir jeg deg HALV PRIS på kurset. Det vil si at du kun betaler 495,- kroner.

* Ikke nok med det: I tillegg sender jeg deg et eksemplar av bestselgerboken Spis deg fri! Dette er altså ikke en PDF-kopi eller en e-bok, men en fysisk bok som du får i posten i god tid før jul.

La meg legge til at jeg aldri har tilbudt noe liknende tidligere, og trolig kommer jeg ikke til å tilby dette igjen…

Er du klar for å prøve? Slik gjør du det:
* Gå til kursportalen kurs.spisdegfri.no/p/introkurs
* Trykk på knappen Enroll in Course for 990,-
* Trykk på den lille røde knappen som heter ADD COUPON
* Legg inn kupongkode BF2017 og trykk APPLY
* Prisen endres til 495,-
* Legg deretter inn øvrig info, som epost og betalingsdetaljer.

I neste uke vil du motta en epost, der du blir bedt om å oppgi din fysiske adresse, så vi får sendt deg en bok!

Hvis du allerede har meldt deg på introkurset eller kjøpt boken, skal du vite at dette tilbudet likevel gjelder deg. Du kan nemlig gi bort kurset og/eller boken som gave til noen du er glad i – og du kan også bruke kupongkoden så mange ganger du vil.

Det betyr også at du gjerne må videresende denne mailen til andre som kan være interessert. Men – husk at dette tilbudet kun er gyldig noen dager, så gjør det i så fall med en gang.

Spørsmål eller kommentarer? Send en mail til irina@irinalee.no. Alle får svar i nyhetsbrevet!

Beste hilsen Irina
ps. Jeg kommer til å sende deg noen påminnelser om dette gjennom helgen…

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top