Vil du ha en gratis kokebok?!

Foto: Tore Fjeld

I det forrige nyhetsbrevet lovet jeg deg en god nyhet. Her kommer den:

Vi er i full gang med å lage den nye kokeboken. Den skal etter planen lanseres tidlig i 2018. Den blir så fin! Jeg blir glad når jeg tenker på all den gode maten som skal lages og spises, takket være denne boken, som jeg tror kommer til å inspirere mange.

Og nå lurer jeg på: Har du lyst på en PDF-kopi av denne boken, før den er tilgjengelig i butikkene? Helt GRATIS?!

Vil ha påfyll av gode oppskrifter til frokost, lunsj og middag, pluss masse andre tips, som du kan bruke for å planlegge måltidene dine?

I så fall har jeg en bonus til deg, som jeg håper du vil sette pris på:

Hvis du kjøper boken Spis deg fri før 31. desember 2017, sender jeg deg en gratis PDF-kopi av den nye boken, så snart den er ferdig. 

Tilbudet gjelder for bøker kjøpt mellom 1. november og 31. desember 2017.

Klikk her for å registrere ditt bokkjøp.

Hvis du har kjøpt boken tidligere i høst, er dette altså en god anledning til å kjøpe boken som julegave til en venn eller kollega. I så fall gir du samtidig deg selv en hyggelig PDF-kokebok, som du får tilsendt tidlig i 2018.

Alt du trenger å gjøre er å registrere ditt bokkjøp på denne linken: https://www.spisdegfri.no/vinterbonus

Hvis du vet om andre som har lyst til å lese Spis deg fri, kan du gjerne videresende denne mailen til dem.

Camilla har nylig sendt meg dette spørsmålet:
«Hei☺ jeg er kommet til siden hvor det står at man må veie maten, er det viktig for å få resultater, gikk på Roede kurs og fikk egentlig nok av hele greia med det å veie maten, så jeg lurte på hva du tenker om det?»

Mitt svar til Camilla:
For de aller, aller fleste vil det være avgjørende å veie maten for å få resultater. Jeg kjenner noen få som kan navigere etter den såkalte tallerkenmodellen, der man bare forsyner seg med en tallerken til hvert måltid, men faren er da at man enten får i seg for mye eller for lite mat. Jeg vil derfor anbefale deg at du veier maten din.

* * *

Har du noe du lurer på? Husk at du kan sende dine spørsmål til support@spisdegfri.no. Alle får svar i nyhetsbrevet.

Og husk:
Klikk her for å registrere ditt bokkjøp, så jeg kan sende deg den fine kokeboken så snart den er ferdig.

Ha en fin uke!
Beste hilsen Irina
ps. Fikk du med deg dagens LIVE-sending å Facebook? Der svarte jeg på hva man burde gjøre hvis man opplever at vektnedgangen stopper opp. Løsninger er IKKE å spise mindre mat… Klikk her for å se sendingen. Hvis du aktiverer varsler på Facebook, får du en påminnelse når jeg sender direkte neste onsdag kl. 13.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top