Påmeldingen til Boot Camp har åpnet!

Jeg husker fortsatt mitt første «møte» med Susan, i en video der hun fortalte om den største feilen folk gjør når de forsøker å gå ned i vekt.

Klikk her for å se videoen (den er tilgjengelig i noen dager til).

Den videoen markerer et veiskille i mitt liv. Der og da skjønte jeg at jeg hadde funnet løsningen. Ja, det høres ut som en åpenbaring. Så sterkt var det, faktisk. I neste uke feirer jeg mine første to år med Bright Line Eating, og jeg er evig takknemlig for alt dette programmet har lært meg.

Denne uken åpnet Susan påmeldingen til The Food Freedom Boot Camp 2017. Det er i utgangspunktet det samme nettkurset jeg fulgte i oktober 2015 – bortsett fra hun har utvidet programmet med diverse bonuser siden den gang.

Klikk her for mer info!

Når du klikken på denne linken, får du se en video med Susan. Her forteller hun historien om et par av sine kursdeltakere. Det høres for godt ut til å være sant, men jeg har truffet flere av disse menneskene og kan skrive under på at Susan ikke overdriver.

Videre går inn hun inn på hvem kurset passer for – og hvem det ikke passer for. Videoen gir deg også en grundigere forklaring på hva kurset går ut på. Til slutt får du muligheten til å melde deg på Boot Campen. Det gir deg også til undervisningsmateriellet (på engelsk) med en gang.

NB! Husk å gi meg beskjed hvis du melder deg på Boot Campen. Da legger jeg deg til i den lukkede FB-gruppen for norske Boot Campere.

Klikk her for å melde deg på!

For ordens skyld: Jeg er en såkalt Bright Line Eating Affiliate. Det betyr at jeg får en «vervepremie» hvis du melder deg på Susans Boot Camp via min link.

«Hva koster det?»
Mange har spurt meg om hva en Boot Camp koster. Svaret er 497 dollar. Ja, det er en betydelig investering. Hvis det kan være en trøst, kan jeg fortelle at prisen var dobbelt så høy da jeg startet for to år siden. Den gang betalte jeg 997 dollar for å melde meg på. Det sier kanskje noe om hvor desperat jeg var for å finne en løsning.

Nå i ettertid kan jeg legge til at det var verdt hver eneste dollar. Boot Campen til Susan har gitt meg noe som er mer verdifull enn at det kan måles i penger. Jeg kunne ha ramset opp alle fordelene jeg har opplevd: vektnedgang, mer energi, bedre søvn, økt selvfølelse, opplevelsen av integritet og mestring. Det er bare begynnelsen. Sannheten er at disse gevinstene egentlig ikke kan beskrives med ord. De må oppleves og erfares innenfra.

Så hvis du er klar for å følge i mine fotspor, og gjøre det jeg har gjort for å lykkes, er dette din sjanse.

Susan har kunngjort at dette trolig blir siste gang hun ruller ut The Food Freedom Boot Camp på denne måten. Jeg vet ikke hva det betyr i praksis eller hvordan det vil være mulig å følge hennes kurs i fremtiden. Så hvis du er klar for å komme i gang, vil jeg anbefale deg at du hopper på denne muligheten.

Klikk her for å melde deg på!

Og… skulle du angre eller finne ut at denne Boot Campen ikke passer for deg, tilbyr Susan deg 30 dagers angrerett, så du risikerer ikke å tape noenting.

Spørsmål og svar:
Over til ukens spørsmål. May Lillian har sendt meg disse spørsmålene:
«Lurer på ett par ting. Ser en kan spise riskaker og lurer på om det er protein eller korn? Og eventuelt hvor mye kan en spise? Og så lurer jeg på om hvordan det bli om vi er bedt på middag. Jeg veier maten rå men der er den ferdig stekt/kokt. Skal vi veie opp i like mye oz da også?»

Mitt svar til May Lillian:
Riskaker regnes som korn (tørt). Det betyr at 1 porsjon riskaker = 1 oz. For eksempel tilsvarer riskakene fra Remas eget merke fire riskaker. Her er det store forskjeller mellom merkene, så jeg vil anbefale deg at du alltid veier.

Når det gjelder veiing av mat: Vi skal alltid veie maten etter at den er ferdig stekt eller kokt, så dette er jeg glad for at du spurte om. Dette gjelder uansett, uavhengig av om du spiser hjemme eller borte. En lang rekke råvarer, særlig væskeholdige grønnsaker, krymper veldig under tilberedning. Derfor er det viktig å veie maten når den er ferdig.
* * *
Ida (25) har sendt meg en mail, der hun tar opp et stort og vanskelig tema, som jeg vet at mange sliter med. Hun skriver:

«Hei, Irina. Jeg kjenner meg sånn igjen i alt det du skriver. Og jeg har akkurat begynt på BLE, men møter så utrolig mye motstand fra samboeren min. Han mener jeg kun bør spise mindre, så vil alt ordne seg. Har du noen smarte tips jeg kan komme med til han? Eller gode argumenter. Jeg tok testen og er absolutt avhengig.»

Mitt svar til Ida:
Takk for din mail. Jeg skjønner hvordan du har det og jeg vet hvor vanskelig det kan være.

Jeg vil foreslå følgende: Fortell samboeren din at du ønsker å snakke med ham noe viktig. Du kan godt si at det gjelder dette kostholdet, og at du trenger litt tid for å kunne snakke om dette på en ordentlig måte. Avtal gjerne et tidspunkt frem tid, i morgen eller til helgen, hvis det ikke passer å ta den ordentlige praten her og nå.

Når dere skal prate om dette, foreslår jeg at du setter deg ned sammen med ham og viser ham testen.

Klikk her for å ta testen.  

Be ham gjerne om å ta ta testen sammen med deg, slik at han kan fylle inn sine egne svar. Da vil han skjønne at HANS forhold til mat, sannsynligvis er VELDIG annerledes enn ditt forhold til mat. Hvis du er komfortabel med det, kan du også vise ham dine testresultater og si noe om hvordan ditt forhold til mat er annerledes enn hans.

Du kan også forklare ham at det er grunnen til at moderasjon og bare «spise litt mindre» ikke fungerer for deg. Jeg vil nemlig tippe at du allerede har forsøkt å «spise litt mindre», og at det ikke har gitt de resultatene du ønsker. Det kan du gjerne fortelle ham. Jeg vil også tippe at han ikke opplever at han selv har vansker rundt mat og kropp. Da blir det selvsagt vanskeligere for ham å skjønne hvordan du har det.

Så mitt beste tips: Sett av god tid. Ikke vær sultne eller trøtte når dere skal snakke sammen. Fortell ham at dette er viktig for deg. Og gi ham samtidig muligheten til å få svar på sine spørsmål rundt dette. Kanskje blir han blir redd og usikker nå som du velger du endrer dine vaner. For hva vil det innebære for ham – betyr dette at han også må endre seg? Snakk om det.

Jeg har stor tro på Den gode samtalen. Og jeg håper dette gir dere en anledning til å snakke sammen om noe viktig. Kanskje kommer dere også nærmere hverandre i prosessen? Send meg gjerne en oppdatering om hvordan det går når dere har fått tatt en prat.
* * *
Det skjer forresten mye spennende på kontoret om dagen. Spis deg fri-teamet vokser, og vi kommer til å rulle ut mange spennende nyheter denne høsten. Klikk og lik Facebook-siden Spis deg fri for å få med deg siste nytt.

Det var alt i denne omgang. Husk at du kan sende dine spørsmål til support@spisdegfri.no hvis det er noe du lurer på. Alle får svar i nyhetsbrevet.

Beste hilsen Irina
ps. Kjenner du andre som kan ha glede av dette nyhetsbrevet? Husk at gode nyheter er skapt for å deles. Videresend gjerne denne mailen til andre. Hvis du har mottatt denne mailen fra en venn, kan du melde deg på nyhetsbrevet her: www.spisdegfri.no/nyhetsbrev

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top