Trenger du hjelp for å komme i gang?

Hvis du har lest boken Spis deg fri, vet du at Susan skriver mye om verdien av å få støtte når du endrer vaner. Hvis du ikke har lest boken ennå, vil jeg selvsagt anbefale deg at du gjør det. Den kan du bestille her: bit.ly/spisdegfri

Da jeg begynte med Bright Line Eating i oktober 2015, fantes ikke boken ennå. Jeg fikk kjennskap til denne metoden ved å melde meg på en Boot Camp i regi av Bright Line Eating.

I disse dager starter en ny Boot Camp. Uansett om du vurderer å melde deg på kurs eller ikke, vil jeg anbefale deg å ta en titt på videoforedragene Susan presenterer i disse dager. Den første lanseres i dag, og handler om sult og cravings.

Klikk her for å se videoen (på engelsk). Da vil automatisk også få tilsendt informasjon om de kommende videoene av henne. Disse anbefales på det varmeste!

Mange har spurt meg om hva som er forskjellen mellom en Boot Camp og det kurset jeg starter i oktober. Det er et viktig spørsmål, for de to kursene er ikke det samme. For det første: Jeg er IKKE en Bright Line Eating Coach og tilbyr heller ikke en Boot Camp.

En Boot Camp koster 500 dollar. Kurset er nettbasert og foregår på engelsk. Her vil du få inngående kunnskap om matavhengighet og vitenskapen som ligger til grunn for denne metoden. Susan team på 20+ personer kan også hjelpe deg med å skreddersy en matplan spesielt for deg, basert på dine individuelle behov. Det var altså dette kurset jeg fulgte, da jeg begynte med Bright Line Eating for to år siden.

Dersom du har spesielle hensyn å ta i forhold til helse, for eksempel i tilknytning til diabetes, stoffskiftet, spesielle matintoleranser eller gastric bypass, vil jeg absolutt anbefale deg å melde deg på en Boot Camp i regi av Bright Line Eating.

For ordens skyld: Hvis du velger å melde deg på den amerikanske Boot Camp via linken jeg sender deg, får jeg en «vervepremie», siden jeg er en Bright Line Affiliate. Hvis du sender meg en melding når du har meldt deg på, legger jeg deg også til i den lukkede Facebook-gruppen for norske Boot Campere, som jeg administrerer.

Når det gjelder det norske grunnkurset, som jeg lanserer i oktober 2017, koster dette 3990 kroner. Mitt ønske er ikke å konkurrere med Susan og hennes Boot Camp, for jeg mener at det er det beste kurset du kan ta for å lære denne metoden. Så dersom du er klar for å melde deg på det samme kurset som jeg gikk på, så klikk her for å se den første videoen.

Men – jeg vet også at at det finnes mennesker som ikke skjønner engelsk, som opplever Boot Campen som ”for amerikansk”, eller som rett og slett ønsker å komme i kontakt med andre nordmenn som følger denne metoden. Dersom du er blant disse, kan mitt kurs være et godt alternativ. La meg legge til at jeg har to assistenter, og dermed ikke tilbyr individuell tilpasning på samme måte som Susan og hennes team.

I mitt kurs tar jeg utgangspunkt i boken Spis deg fri. I tillegg deler jeg av mine personlige erfaringer om hvordan jeg har tilpasset denne metoden til mitt eget liv, i en travel hverdag som selvstendig næringsdrivende og alenemor til to jenter. Alle mine tips og oppskrifter er også tilpasset norsk forhold og norsk mat. Maten jeg henviser til vil være mulig å kjøpe i vanlige, norske dagligvarebutikker.

Jeg har lang erfaring med å formidle og forenkle faglig innhold, etter å ha jobbet som journalist siden jeg var 18 år gammel. Siden jeg ble frilanser i 2009 har jeg dessuten undervist og jobbet som foreleser. I disse dager fullfører jeg også yogalærerutdanningen, etter å ha praktisert yoga i 11 år. Gjennom denne utdanningen har jeg fått grunnleggende kunnskap om anatomi, samt fysisk og mental helse, og verktøy for å veilede mennesker i å ta vare på seg selv.

Ved siden av dette har jeg lang erfaring fra 12 trinns-programmet. Min kunnskap og egne opplevelser av avhengighet til ting og relasjoner, enten det handler om shopping, alkohol eller mennesker, utgjør et fundament for dette kurset.

Jeg vet nemlig at mitt forhold til mat ikke handler om ernæring. Det handler i stor grad om å ta hånd om følelser, i likhet med andre former for avhengighet, noe jeg også har skrevet om i mine tidligere bøker Shoppingfri (2013) og Alkoholfri (2017).

Derfor blir maten bare ett av flere elementer jeg må ta hånd om for å oppleve mer frihet og et lettere liv, som er det jeg ønsker å formidle kunnskap om. Å finne andre verktøy og metoder for å ta vare på meg selv og mine følelser, blir dermed sentralt. Det starter med maten. Men det handler egentlig om noe annet. Det vil du lære mer om på mitt kurs. 

Det norske kurset gir deg dessuten mulighet til å komme i kontakt med andre her i landet, som følger den samme metoden. Flere av mine tidligere kursdeltakere møtes «i virkeligheten» og støtter hverandre gjennom samtaler og treff, noe som kan være svært nyttig.

Jeg starter mitt neste kurs i oktober. Kurset vil foregår på nett og alt undervisningsmateriell vil være på norsk. Klikk her for å sette deg på ventelisten, så sender jeg deg mer informasjon så snart påmeldingen åpner.

Helt til slutt: Uavhengig om du ønsker å melde deg på den amerikanske Boot Campen eller det norske grunnkurset, vil jeg anbefale deg å ta en titt på det nettbaserte introkurset, som jeg lanserte i forbindelse med boklanseringen for noen uker siden.

Dette kurset gir deg en grundig innføring i hva du bør gjøre for å komme i gang, og dette materialet finner du ingen andre steder.

Meld deg på introkurset her:
http://kurs.spisdegfri.no

Introkurset koster 990 kroner. Dersom du senere velger å melde deg på mitt grunnkurs, vil du få refundert denne kursavgiften.

I introkurset viser jeg deg hvordan jeg planlegger mine innkjøp, og tar deg også med i butikken. I tillegg viser jeg deg hvordan jeg faktisk lager maten min, hjemme på mitt eget kjøkken.

Meld deg på introkurset her:
http://kurs.spisdegfri.no

Hvis du melder deg på dette kurset nå, blir du blant de aller første deltakerne. Det krever MOT å være en pionér. Derfor har jeg lyst til å belønne deg med en ekstra bonus:

I løpet av de neste ukene inviterer jeg deg til tre telefonmøter, der du kan få svar på dine spørsmål. Møtene er gratis, og åpne for alle som deltar på introkurset. Du kan delta via web eller telefon. Det første telefonmøtet blir søndag 17. september 2017 kl. 11-12.

Svar på denne eposten hvis du velger å melde deg på introkurset, så sender jeg deg info om hvordan du deltar på telefonmøtet.

Meld deg på introkurset her:
http://kurs.spisdegfri.no

Da gleder meg til å høre fra deg – vi snakkes!
Beste hilsen Irina

ps. Jeg vil minne om at det IKKE er nødvendig å gå på kurs for å lykkes med denne metoden. Alt du trenger å vite finner du i boken Spis deg fri, som du kan bestille her: bit.ly/spisdegfri

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top