«Når bør jeg melde meg på kurs?»

Først og fremst må jeg si TUSEN TAKK for alle heiarop og hilsener som har rent inn den siste uken. Det føles som om jeg er blitt oversvømt av en bølge av glede og takknemlighet, etter lanseringen av boken Spis deg fri i forrige uke. Utrolig gøy, og ganske overveldende. Dette blir uten tvil en spennende bokhøst!

Spis deg fri-forfatter Susan Peirce Thompson besøkte Norge i forrige uke, noe som fikk bred omtale i flere medier. «Ned i vekt? Løsningen er i hjernen din…», meldte Aftenposten. Susan og jeg ble også invitert til God Morgen, Norge på TV2, som hadde et lengre innslag sist onsdag. Du kan lese artikkelen og se hele TV-innslaget i denne linken: http://www.tv2.no/nyheter/9314727/

Se foredraget!
Hvis du gikk glipp av boklanseringen på Uhørt i forrige uke, har jeg en god nyhet til deg: Du kan klikke her og se hele foredraget til Susan, «The Science of Sustainable Weight Loss»! Foredraget vil være gratis tilgjengelig på Facebook-siden Spis deg fri i en begrenset periode, så benytt anledningen nå.

Jeg vil også gi deg en siste påminnelse om introkurset jeg tilbyr i forbindelse med boklanseringen: Hvis du kjøper boken innen 31. august (det vil si innen midnatt torsdag!) og sender kvitteringen til support@spisdegfri.no, gir jeg deg gratis tilgang til det nettbaserte introkurset (verdi 990,-). Dette tilbudet gjelder kun hvis du kjøper boken innen utgangen av august.

Vinn bok & lunsj!
I tillegg har jeg lansert en liten Facebook-konkurranse, der du kan vinne en signert bok og en lunsj med meg. Klikk her for å finne ut hva du måte gjøre for å vinne!

I forbindelse med lanseringen, sendte Susan og jeg direkte på Facebook-siden Spis deg fri, for å snakke om boklanseringen og premiene du kan vinne. Det var veldig gøy! Klikk her for å ta en titt på videoen fra Villa Malla! 

Spørsmål & svar:
Flere har tatt kontakt denne uken, for å få vite mer om mulighetene for å gå på kurs. Tove er blant disse. Tove skriver: «Lurer veldig på om jeg skal melde meg på kurs hos deg når det kommer neste gang eller eventuelt Bootcamp nå. Hva tenker du om det? Krevde Bootcamp mye i innsats?»

* * *

Mitt svar til Tove:
For det første: Det er ikke nødvendig å melde seg på kurs for å lykkes med Bright Line Eating. I utgangspunktet får du all kunnskapen du trenger i boken Spis deg fri. Men – hvis du ønsker mer kunnskap og tettere oppfølging, vil jeg anbefale deg å melde deg på et kurs.

Hvis du er klar for å starte NÅ, vil jeg absolutt anbefale deg å melde deg på den amerikanske Boot Campen. I så fall kan du klikke her og sende meg den epostadressen du ønsker å bli registrert med, så skal jeg sørge for at du får den infoen du trenger for å melde deg på et kurs umiddelbart.

Jeg skal være helt ærlig med deg: En Boot Camp krever mye innsats. I hvert fall helt i starten. For de aller fleste vil det ikke være mulig å gjøre så store endringer i livsstil og kosthold uten å gjøre en betydelig innsats. Så hvis du skal igang med å bygge et nytt hus veldig snart, eller har en eksamensinnlevering om fire uker eller jobber med andre prosjekter som krever ALL din oppmerksomhet akkurat nå, vil jeg si at dette trolig ikke er riktig tidspunkt for deg.

Men – hvis det ikke skjer noe helt ekstraordinært om dagen, så vil jeg tro at dette er et like godt tidspunkt som når som helst ellers.

Selv investerte jeg rundt én time hver dag, de første par ukene av Boot Campen. Det var nemlig ganske mye å sette seg inn i. Nå hører det også med til historien at jeg er veldig nysgjerrig, så jeg leste alt jeg kom over og så så mange videoer med Susan som jeg hadde tid til. Til gjengjeld oppdaget jeg at jeg hadde en del tid å ta av. I stedet for å bli sittende å se på TV utover kvelden, eller sose rundt på Facebook, prioriterte jeg å bruke tid på Boot Camp-modulene.

Hvis du av en eller annen grunn konkluderer med at dette ikke er korrekt tidspunkt for deg å starte, kan du selvsagt vente og sende meg en mail når du er klar. Det er aldri for sent å melde seg på en Boot Camp.

Jeg starter også et nytt, nettbasert kurs (på norsk) i oktober. Da er du selvsagt velkommen til å melde deg på. Klikk her for å lese mer og for å sette navnet ditt på ventelisten, så sender jeg deg mer informasjon så snart påmeldingen åpner.

Så det korte svaret er egentlig: Dette er opp til deg. Du må kjenne etter hva som føles riktig. Hvis du er klar og motivert til å starte nå, så klikk her og send meg din epostadresse. Da kan du være i gang om en dag eller to.

For ordens skyld: Hvis du velger å melde deg på den amerikanske Boot Camp via linken jeg sender deg, får jeg en «vervepremie», siden jeg er en Bright Line Affiliate. Samtidig legger jeg deg til i den lukkede Facebook-gruppen for norske Boot Campere, som jeg administrerer.

Husk: Hvis du har spørsmål, kan du alltids sende meg en mail. Alle får svar i nyhetsbrevet!

Beste hilsen Irina
ps. Er du på Instagram? Jeg er nyfrelst, og deler stadig oppskrifter og andre inspirerende bilder på min personlige profil @leeirina og boksiden @spisdegfri. Følg meg gjerne!

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top