Bli med oss på tur på fredag!

Irina Lee (t.v.) og Susan Peirce Thompson. Foto: Michela Salt

Vi klarte det!!! Spis deg fri har gått inn på den norske bestselgerlisten denne uken. Utrolig, men sant.

Forfatter og psykolog Susan Peirce Thompson er i Oslo denne uken, for å delta på lanseringen. I den anledning ønsker vi å invitere deg med på tur!

Fredag 25. august kl. 10.30 drar vi på dagstur til Villa Malla på Filtvet, hvor vi skal spise god mat, nyte solen og kanskje ta et bad i fjorden. Hvis du har lyst til å være med, og tilbringe dagen med Susan, meg og en gjeng Bright Line Eating-fans fra Norge, Europa og USA, er du hjertelig velkommen til å være med.

Pris: 750,- inkl. transport, lunsj og drikke (vann, kaffe og te)

OBS! Antall plasser er begrenset. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Den offisielle boklanseringen finner altså sted i kveld, torsdag 24. august 2017. Du finner mer info om eventet her: https://www.facebook.com/events/667576380094343/

Dette arrangementet er gratis og åpent for alle. Hvis du allerede har kjøpt boken, enten den engelske eller norske utgaven, så husk å ta den med. Susan har satt av god tid på slutten av kvelden for å signere bøker og møte leserne. Du vil også få anledning til å stille henne spørsmål direkte etter hennes foredrag «The Science of Weight Loss».

«Selfies are welcome!» Merk gjerne bildene med #spisdegfri hvis du deler dem i sosiale medier.

Ellers må jeg si at det har vært ENORM interesse rundt boken og Susans besøk denne uken. Mye, mye mer enn jeg hadde forventet…

Tirsdag ettermiddag inviterte vi fagfolk til et seminar om Bright Line Eating på Ullevål sykehus, i samarbeid med psykologspesialist Helle Hagness. Seminaret ble tatt opp, så hvis du er fagperson og ønsker tilgang på opptaket, så send en epost til support@spisdegfri.no. Merk epost: «Fagseminar 22.08.»

En rekke medier har også vist interesse for temaet. Her er noe av presseomtalen:

* NRK Østlandssendingen: «Er Spis deg fri en god metode for å holde vekta nede?»

Mitt løfte til deg er at du skal få svar på alle dine spørsmål i mitt nyhetsbrev. Jeg må innrømme at jeg ikke har fått tid til å svare så mange denne uken, men jeg lover å komme sterkere tilbake. Så fortsett gjerne å sende dine spørsmål til support@spisdegfri.no hvis det er noe du lurer på. Alle får svar i nyhetsbrevet!

Da håper jeg vi sees!
Beste hilsen Irina

ps. I forbindelse med boklanseringer tilbyr jeg et introkurs til alle som kjøper boken frem til 31. august 2017. Dette er et nettbasert kurs, som blir tilgjengelig 1. september 2017 (veil. pris 990,-). Send din kvittering til support@spisdegfri.no for å få tilgang. Les mer her: https://irinalee.lpages.co/bokbonus/ eller sjekk denne videoen.  

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top