Er det én ting jeg har blitt veldig god på de siste par årene, så er det å be om hjelp.

Er det én ting jeg har blitt veldig god på de siste par årene, så er det å be om hjelp.

I disse dager holder jeg på å lansere boken Spis deg fri på eget forlag. Det er noe jeg aldri har gjort før – og noe jeg aldri ville ha klart uten å be om hjelp fra mange mennesker.

«Du må være på sosiale medier hvis du skal lansere noe som helst i 2017», sa en god venninne til meg i juni. Det ble opptakten til at jeg begynte å bruke Instagram-profilen @leeirina, som nærmest har ligget i dvale de fem siste årene.

Nå har jeg skjønt at jeg kan ikke sove på Instagram hvis jeg skal lykkes som forlegger! Denne uken opprettet jeg derfor en egen Instaprofil for boken @spisdegfri. Her reposter jeg gjerne dine innlegg, hvis du merker dem med hashtaggen #spisdegfri

Kanskje har du også sett noen av direktesendingene jeg hadde på Facebook-siden Spis deg fri den siste uken? Her forteller jeg om det jeg gjør i min hverdag for å lykkes med Bright Line Eating, hver eneste dag. Videoene er fortsatt tilgjengelig, og du kan se dem her:

Video 1: Direkte inne fra Sagene Frukt og Grønt
Video 2: Hvordan lykkes på reise – og er det bare kvinner som driver med dette?
Video 3Slik tredobler du dine sjanser for å lykkes
Video 4: Start dagen med automatiserte vaner

Som jeg nevnte i forrige uke, holder jeg på å lage et nettkurs, for å hjelpe deg å komme i gang. Hvis du kjøper boken i løpet av august, og sender en kopi av bokkvitteringen til support@spisdegfri.no, vil jeg jeg gi deg tilgang til dette nettkurset så snart det er klart. Dette gjelder uansett hvor du har kjøpt boken, på nett eller i bokhandelen.

Det nettbaserte intokurset vil ha en veiledende pris på 990,- når det blir tilgjengelig. Dersom du kjøper boken innen utgangen av august, får du altså dette kurset med på kjøpet. Helt gratis!

Helt til slutt: For et par uker siden ba jeg om hjelp til å anmelde boken. De første anmeldelsene har allerede blitt publisert, og det er ganske fantastisk lesning. Klikk her for å lese psykologspesialist Tone Kathrine Blystad (49) omtale av boken.

Hvis du har lest boken, vil jeg gjerne høre fra deg! Send meg en mail med din anmeldelse, så deler jeg den i mine sosiale mediekanaler.

Nå er det heller ikke lenge til boklanseringen, og i den forbindelse har Marcella fra Danmark sendt meg et spørsmål. Hun skriver:
«Wow, at være med til din boglancering kunne være vældig spændende! Det vil være så fint at både kunne møde dig og Susan Peirce Thompson. Jeg er faktisk lige gået i gang ved at tjekke transport mulighederne og har nogle spørgsmål:

Hvad tid er lanceringen og hvor længe forventer du at den varer?
Hvor i Oslo skal det foregår? 
Er det gratis at deltage?
Er der andre events/ komsammens forbundet med lanceringen? Fordi så vil jeg gerne have det hele med. :)»

Her er mitt svar til Marcella:
Boklanseringen er torsdag 24. august,kl. 18 på Uhørt i Strøget, sentralt i Oslo. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Ettersom det er et begrenset antall plasser vil det være mulig å sikre seg en plass ved å forhåndskjøpe en bok til veiledende pris (349,-). Boken blir utdelt ved ankomst.

Klikk her for å sikre din plass på boklanseringen. (Alle som kjøper boken på denne måten, får selvsagt også tilgang på introkurset, når dette blir tilgjengelig.)

Jeg kan også røpe at jeg jobber med å få på plass et arrangement med Susan Peirce Thompson på fredag 25. august, som du vil få med deg hvis du er i Oslo disse dagene. Alle detaljer er ikke på plass ennå, men jeg sender deg en oppdatering i neste nyhetbrev. Oppdateringer vil også bli lagt ut på Facebook-siden for boklanseringen.
​​​​​​​* * *

I dag fikk jeg forresten melding om at det kommer seks personer fra Storbritannia for å delta på boklanseringen. I tillegg kommer det tilreisende fra Sveits, Belgia og USA, pluss folk fra hele Norge, så dette blir et arrangement du absolutt ikke vil gå glipp av.

Håper vi sees!
Beste hilsen Irina
ps. Har du lyst til å lese Spis deg fri uten å kjøpe den? Gå på ditt lokale bibliotek og be dem bestille boken. Det ville bety veldig mye for meg å vite at folk over hele landet kan få tilgang på denne kunnskapen, helt gratis.
 

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top