Nå skjer det… Kan du hjelpe meg?

Denne uken blir også den norske oversettelsen av boken Bright Line Eating – Spis deg fri – distribuert til bokhandlere over hele landet. Dette er øyeblikket jeg har ventet på og jobbet for, gjennom lange dager og netter dette året.

Samtidig er dette bare begynnelsen. For bokbransjen er BRUTAL. Konkurransen er beinhard, og det er ikke lett å få en bok til å stikke seg ut i mengden, særlig ikke i jungelen av «slankebøker» som allerede finnes der ute. Når jeg i tillegg skal forklare folk at dette «egentlig ikke handler om slanking, men om å automatisere nye vaner», føles det innimellom som en veldig krevende oppgave. Det er ikke lett. Men heller ikke umulig.

Min største utfordring er at dette haster så innmari. Det er nå – denne måneden – hvor jeg har mulighet til å skape blest om boken. Det er NÅ dette er en nyhet. Ikke neste måned. Ikke før jul. Ikke i januar. Hvis jeg skal ha sjans til å få dette fantastiske budskapet ut til folk, må det skje nå. Det klarer jeg ikke på egenhånd.

Løsningen min er å be om hjelp. Fra alle jeg kjenner og mange jeg ikke kjenner. Det erderfor jeg skriver om dette i dag. 

Vil du hjelpe meg? Hvis du kan gjøre én eller alle av disse tingene, vil det bety mye:

1. Klikk her og lik FB-siden Spis deg fri!

2. Dersom du vurderer å kjøpe bøker til deg selv, venner og kjente, eller for å gi bort til jul, så vær så snill og gjør det NÅ. Hvis du bruker denne linken fra Haugenbok, får du max rabatt: https://www.haugenbok.no/Spis-deg-fri/I9788299961424

3. DEL om boken i sosiale medier. Anbefal dine venner å kjøpe boken, og tagg gjerne folk du tror kan være interessert.

4. Bruk hashtaggen #SPISDEGFRI på Instagram og Twitter. Tagg og følg meg gjerne her også. Du finner meg som @leeirina på Instagram og @irinalee på Twitter.

5. Hvis du skriver om boken på Facebook, så legg gjerne ved link til FB-siden www.fb.com/spisdegfri

6. Legg ut BILDER av boken. Det kan være så enkelt som at du tar et bilde når du ser den utstilt i bokhandelen. Eller ta en selfie av deg selv mens du leser boken! Det er morsomt. Send en kopi til irina@irinalee.no, så deler jeg i mine kanaler.

7. Hvis du har lest boken, så DEL gjerne dine synspunkter med andre. Ikke bare i sosiale medier, men også i samtalene du har med kolleger på jobben eller med vennene rundt kafébordet.

8. Og DENNE bloggposten? Den kan du dele med alle som vil heie på en outsider!

Så lurer du kanskje på: «Hvorfor skal jeg gjøre dette?»

Som jeg skriver i forordet til boken, er min visjon å endre Helse-Norge! Intet mindre. Det skjer ikke over natten. Og det skjer ikke av seg selv. At kunnskapen som står i denne boken blir kjent, er bare et bittelite skritt i riktig retning.

Hvis vi i fellesskap klarer å løfte denne boken så høyt som den fortjener – og skape en BESTSELGER – vil budskapet nå ut til tusenvis av nordmenn.

Mennesker som fortsatt lider av dårlig kosthold og dårlige vaner, vil få vite om en varig løsning som faktisk fungerer. Etter hvert – når fastleger over hele landet ser at det finnes en metode som gir solide resultater, ikke bare i forhold til overvekt, men en lang rekke andre livsstilssykdommer, blir kunnskapen spredd til alle som trenger det. Det er mitt håp.

En vakker dag vil forhåpentligvis unge jenter, som oppsøker fastlegen for å gå ned i vekt, slippe å få skrevet ut slankepiller – slik jeg opplevde. Sykelig overvektige mennesker kan få veiledning til å spise seg fri, i stedet for å gjennomgå smertefulle slankeoperasjoner, som over tid viser seg å ha svært begrenset effekt.

Ja, dette ble en lang post. Nå lurer jeg altså på: Vil du hjelpe meg?

Klikk her for å like FB-siden Spis deg fri!

Jeg har også noe jeg vil gi i retur, som takk for hjelpen: I disse dager holder jeg på å spille inn videoer til et nettkurs, der jeg vil lære deg alt du trenger for å komme i gangmed dette opplegget. Hvis du kjøper boken i løpet av august, og sender meg bilde av kvitteringen for ditt bokkjøp, vil jeg jeg gi deg tilgang til dette nettkurset. 

Send kopi av bokkvitteringen til support@spisdegfri.no, så får du tilgang til kurset så snart det er klart. Dette gjelder uansett hvor du har kjøpt boken, på nett eller i bokhandelen. Om du velger e-bok eller papirkopi spiller heller ingen rolle.

Kurset vil ha en veiledende pris på 990,- når det blir tilgjengelig senere i august. Dersom du kjøper boken innen utgangen av august, får du altså dette kurset med på kjøpet. Helt gratis!

En siste ting: Hvis du vil følge med mens jeg lager nettkurset, kan du gå inn på Facebook og like siden Spis deg fri. Her kommer jeg til å sende direkte på følgende tidspunkt:

* torsdag 3. august kl. 12
* fredag 4. august kl. 15
* søndag 6. august kl. 21
* mandag 7. august kl. 07

Logg på Facebook og følg mine LIVE-sendinger de nærmeste dagene. Da vil du få et innblikk «behind the scenes», og plukke opp gode tips om å spise deg fri. Jeg håper vi sees!

Og du: Takk for hjelpen!
Beste hilsen Irina
ps. Klikk her for å melde deg på mitt ukentlige nyhetsbrev. Da sender jeg mine beste tips og svar på alle dine spørsmål om Bright Line Eating, rett i innboksen.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top