Jeg klarte det!!!

Har du noen gang virkelig ønsket å få til noe, uten å vite hvordan du skal få det til? Den følelsen fikk jeg da jeg fant ut at jeg ville gi ut Susans bok Bright Line Eating på norsk.

Etter å jeg fikk ideen første gang, gikk jeg gjennom uker og måneder med tro og tvil. Var det mulig for meg å få det til? Hadde jeg noen sjans til å lykkes? Var ikke dette prosjektet alt for stort for mitt lille enmannsforetak? Jo flere jeg snakket med, desto mer forvirret ble jeg. Jeg tok på meg andres tvil, og svingte mellom glødende overbevisning og dyp uro. Mon tro om ikke dette prosjektet var litt for stort for meg?

15. november 2016 tok jeg til slutt det endelige valget. Jeg bestemte meg for å gå all in. Dette skulle jeg få til. Når jeg ser tilbake på den dagen: Jeg ante ikke hva som ventet meg.

Hver dag siden – og da mener jeg faktisk hver eneste dag – har jeg fortsatt i riktig retning. Enkelte dager har jeg tatt sjumilssteg. Andre dager har jeg stått på stedet hvil, eller til og med hatt følelsen av å måtte ta et par skritt tilbake. Mentalt har jeg likevel hele tiden visst hvor jeg skulle. Jeg har aldri mistet målet av syne, selv om det har vært skikkelig tøffe oppoverbakker innimellom. Målet har vært gi ut Bright Line Eating på norsk. Så enkelt. Og så vanskelig.

Da lurer du kanskje på: Hva er sammenhengen mellom det å gi ut en bok og det å legge om kostholdet, som dette nyhetsbrevet tross alt handler om. Jo, det skal jeg fortelle deg: Når du virkelig bestemmer deg for å gjøre noe, og er villig til å gå all in, er det faktisk ingenting som kan stoppe deg! Da gjelder det bare å fortsette fremover, alliere deg med gode folk som kan hjelpe deg, ikke miste målet av synet og holde ut, på tross av alle oppoverbakker og utfordringer og hindringer du måtte støtte på.

Ingen har sagt at det skal være enkelt å nå et mål. Men det er mulig, så lenge du fortsetter fremover, med baby steps. Et skritt og en dag om gangen.

Til gjengjeld er det lite som smaker så godt som å komme i mål.

Og i dag kan jeg endelig feire målgang: Boken er ferdig! I formiddag var jeg på trykkeriet og hentet de aller første eksemplarene av Spis deg fri. Jeg klarte det. Boken er ikke lenger en drøm. Nå finnes den. På ekte. På norsk!

Nå gleder jeg meg til å dele denne boken med deg. Torsdag 24. august 2017 blir det stor lanseringsfest i Oslo. Følg med på FB-siden Spis deg fri og nettsiden www.spisdegfri.no, så skal du få invitasjon.

Og moralen i denne historien? Ingenting er umulig. Det er både Bright Line Eating og denne boken et håndfast bevist på.

Beste hilsen Irina

ps. Er du nysgjerrig på å bla i boken? Klikk her for å lese forordet. 

 

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top