Historier fra virkeligheten…

Flere har allerede meldt seg på Boot Campen som starter i disse dager. Hvis du er blant disse, vil jeg bare si: Gratulerer med et modig og tillitsfullt valg! Det krever nemlig en stor porsjon tillit for å kaste seg ut i dette, som for de aller fleste vil være nytt og overveldende.

 
Hvis det er noe du trenger å vite på for å ta et valg, så nøl ikke med å sende meg en mail. Jeg lover at du skal få svar på alt du lurer på.
 
En god venninne skrev til meg sent i går kveld, etter å ha meldt seg på: «Er allerede shaky. Sitter her, full av cravings…» Hun vurderte å utsette hele greia, og vente noen dager med å begynne på ordentlig. Da hun i kveld sendte en ny melding, etter å ha gjennomført sin første dag med Bright Line Eating, ble jeg stolt og rørt. Snakk om å hoppe i det!  
 
Jeg har også bedt noen av deltakerne fra den forrige Boot Campen, som startet i oktober 2016, om å dele sine erfaringer. Les her hva Therese skriver:
 
«Det er mange, mange år siden jeg sluttet å kjøpe godteri. “Har jeg det ikke i huset, kan jeg jo ikke spise det”, tenkte jeg. Så, når suget meldte seg, og ønske om falsk kos ble for sterkt, måtte jeg lage meg noe. Jeg tenkte det ville bremse inntaket, jeg tenkte at terskelen for å sette i gang å gjøre noe var høyere enn behovet. Hahahahahaha!
 
BLE er et fantastisk verktøy til å distansere seg fra tidligere vaner og se seg selv uten i fra, og jeg ser at fremdeles nå, fire måneder etter oppstart, tenker jeg stadig at det er en eller annen bitteliten anledning for å kose seg, og jeg skjønner at akkurat da ville jeg ha tasset ut på kjøkkenet for å lage meg noe godt. Flere ganger om dagen? Jada.
 
Nå bare smiler jeg litt, tenker at *alt er bra frem til neste måltid*, og koser meg faktisk med å ha strenge rammer.»
 
En annen melder om at hun har gått ned 16 kilo på 111 dager. En tredje oppsummerer det hele slik: «Jeg er veldig takknemlig og det viktigste av alt: Jeg har fred med meg selv og maten min.»
 
Dette er unike, men langt fra uvanlige historier. Bright Line Eating endrer livene til mange mennesker, hver eneste dag. Folk finner frihet. Fred. Letthet. Mestring. Overskudd. Tro. Tillit.
 
Har du en Bright Line Eating-historie du vil dele med meg og andre? Send meg en mail – jeg vil gjerne høre fra deg. 
 
Selv har jeg har fått mye bedre kontakt med magefølelsen etter å ha lagt om kostholdet. Det er som om intuisjonen er vekket til live, etter å ha vært i dyp koma i mange år. Som en direkte følge har jeg faktisk valgt å endre kurs for frilansvirksomheten min. Så i tillegg til nytt kosthold, nytt utseende (!) og nye tanker, er jeg nå i ferd med å få meg en «ny» karriere.
Min ambisjon fremover er å bruke mesteparten av tiden min på å spre gode nyheter om verdifulle temaer, som kan bety noe for andre enn meg selv. Bright Line Eating er et sånt tema.
For en som meg, som har jobbet som nyhetsjournalist i 15 år, og dekket alt fra krig og konflikter, til drap og ulykker, er det faktisk en stor endring. Jeg har funnet ut at livet er for kort til å la meg dominere av alt som negativt. Jeg velger i stedet å fylle på med mening, glede, fellesskap og tillit.
Dette ble kanskje litt svulstig, men det er helt sant. Bright Line Eating har endret meg. For alltid.
 
Husk også: Selv om påmeldingen til denne Boot Camp stenger om et par dager, kommer det flere sjanser i løpet av våren. Hvis du ikke er overbevist om at dette er løsningen for deg, eller du trenger mer tid, eller du ønsker å prøve deg på egenhånd, så gjør det. Tillit er heller ikke noe som kommer på bestilling. Hvis dette ikke føles riktig for deg, så er det ikke det. I hvert fall ikke nå.
 
Vit bare at du når som helst kan sende meg en mail med dine spørsmål. Jeg svarer deg gjerne!
 
Vi sees!
Beste hilsen Irina
 
 

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top