Test deg selv!

Noen kan spise én bit sjokolade eller ett flak potetgull. Andre gir seg ikke før skålen er tom. Det handler faktisk ikke om viljestyrke. Det handler om noe helt annet!

I hvor stor grad vi klarer å «styre oss» i forhold til visse typer mat, henger sammen med hvordan hjernen vår er skrudd sammen. Grunnleggeren av Bright Line Eating, psykologiprofessor Susan Peirce Thompson, har utviklet en test, som viser hvor utsatt din hjerne er for matavhengighet. Klikk her for å teste deg selv. OBS! Testen er på engelsk.

Vær oppmerksom på at du vil bli bedt om å oppgi din epostadresse, for å motta testresultatet og info fra Susan. Disse epostene vil være på engelsk. Spør meg, hvis det er noe du ikke skjønner. (Og husk at du når som helst kan melde deg av hennes oppdateringer.)

Susans test ga meg en pekepinn på hvorfor jeg har slitt med vekten hele mitt liv. Den ga meg likevel ikke forklaringen på hvorfor det var sånn, eller hva jeg kunne gjøre med det…

I første omgang er jeg nysgjerrig på hvor mange poeng du får på testen. Husk at du kan stille meg spørsmål, enten ved å svare på denne mailen, eller sende meg en mail direkte på irina@irinalee.no. Jeg lover å svare deg i mitt neste nyhetsbrev! Da skal jeg også fortelle deg om mitt eget testresultat…

Vi snakkes!
Beste hilsen Irina

ps. Ikke glem å ta testen. Den gir deg kunnskap om deg selv du ikke får noen andre steder.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top